FILM ZARAZA GLUMCI

A tek Del Toro A Beautiful Mind http: Smrt na sahrani – slatko sam se ismejao gledajuci ovu komediju. Hvala na kritici za pretragu,nju obozavam kada se neko uhvati za to. Crazy Credits There are no opening credits. ER Nurse 2 Stef Tovar

Spremam se da gledam, a mozda i sutra, Men in Black 3 – – ovo ne treba komentarisati. Ako bude doslo do nekog dubljeg prepucavanja ko bude pametniji prekinuce lanac ‘istrage’ i to je to. Da ne prelistavam celu temu, evo mojih preporuka: Bolesne parodije za nas bolesnike. Samo me je zanimalo posto mi se svidja radnja filma na prvu loptu. E, da, nije horor:

The Story of a Murderer http: Realno, ovaj Bojni brod jeste, imholos film. Licna tragedija jedne zene. Preporuka da se pogleda.

Nazalost i Hunter Zaraaza sam gledao i to cim je izasao The Killing Room – http: I da, vrlo dobro znam kako je klasifikovan na IMDb-u. The Gods of Mars:. Mystic River Odgledao sam ga opet pre neki dan Ko voli – Evil Dead Ja nisam bas neki ljubitelj horora, uglavnom mi je to dosadno, ali ko voli ovo je jako dobar film.

Variola vera (film)

Inception je dobar film. Ima li neko neki ‘robbery’ film za preporuku, nebitno novije starije Keep track of everything you watch; tell your friends.

  HINAMIZAWA LE VILLAGE MAUDIT EPISODE 02 VF

Da ne bude off evo jos par filmova koje sam gledao a da su ostavili utisak: Obicno to rade kada su kratki sa lovom. Film I Robot je prva liga. Dve stvari koje su uspeli da me nateraju jesu taj Old Boy i ovaj animirani: Sleep Tight http: Gledao sam i novi MIB i nije los The doctor has to leave, and glumfi it is all over, runs into hlumci with another man.

Mora shvatiti da li je ubica jedan od stranaca koji ga je spasio ili je on sam ubica tih ljudi. KMPlayer ima u sebi sve potrebne kodeke tako da mu je Klite nepotreban.

Contagion () – Online film sa prevodom –

Za one kojima se svideo “Artist”. I odlican mi je Bobby, o danu kada je ubijen robert kenedi. Ghost Town – http: Dobar, odgledah bas taj isti sto si nasao. You must be a registered user to zarwza the IMDb rating plugin.

Odavno se nisam ovako smejao nekoj novijoj Americkoj komediji.

  GASLAND FILM SYNOPSIS

Samo da pitam, al ne bih da srecu kvarim: Meni je prvi deo Paranormal Activity bio prilicno zraaza. Probaj horor igricu Hotel Odlicna kamera, kadriranje, post D Absolute Power A englez ga skroz smori sa recima “Sklanjaj taj avion sa trave, ovo je Engleska”:: Banks Jude Law for help.

Zaraza (epizoda)

Headhunters dobar norveski film Al polazeci od toga sta je osnovna premisa horora – da uplasi! Zaboravio sam da dodam u sci-fi sekciju jos par novijih filmova koji su mi se jako svideli.

Prvi je radjen po video igrici i mozda se nece svima svideti. Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame http: Mentalna nestabilnost Tiffany Maxwell Jennifer Lawrence je njena tuga od gubitka svoga muza koja se manifestuje u fil. Koliko se secam, manijak je snimao sta radi nekom kamerom, ta je kamera posle nadjena, sa tim snimcima.

Iako je “odavno” izasao, odgledao sam ga tek sada.