REZERVARE BILETE FILM GRAND CINEMA DIGIPLEX

Utilizatorul este expres de acord cu primirea informatiilor de marketing din partea Societatii. Va actiona intocmai pentru realizarea scopului sus mentionat; Va prelucra doar datele inregistrate in scopurile declarate; Va aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala; Va aduce la cunostinta utilizatorului in momentul inregistrarii consimtamnatului urmatoarele: Daca nu sunteti de acord cu prezentele Termeni si conditii sau cu o parte din prezentele Termeni si conditii, va rugam sa nu folositi Site-ul in niciun fel. Fensi Irina Artforsale Art. L societate de drept roman, cu sediul social in Bucuresti, str. Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca orice imagine, marca sau semn apartinand Societatii sau tertelor persoane, daca nu au obtinut in prealabil consimtamantul scris al titularilor legali. Societatea nu isi asuma raspunderea pentru nicio dauna indirecta, speciala, incidentala care rezulta din utilizarea, sau incapacitatea de a utiliza Site-ul. In cazul in care Contractul va inceta, prevederile sectiunilor 5, 8, 11 si 12 vor ramane aplicabile.

Aceste date pot fi folosite de catre Facebook pentru a personaliza publicitatea oferita utilizatorului. Daca nu sunteti de acord cu prezentele Termeni si conditii sau cu o parte din prezentele Termeni si conditii, va rugam sa nu folositi Site-ul in niciun fel. Prezentarile afisate pe Site privind produsele, serviciile si promotiile prezentate pe Site apartin in exclusivitate Partenerilor comerciali care sunt raspunzatori pe deplin conform legii de informatiile furnizate. Durata si incetarea contractului Contractul se considera incheiat pentru o perioada nedeterminata. Prezentele Termeni si Conditii nu creeaza drepturi pentru terte persoane. Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca orice imagine, marca sau semn apartinand Societatii sau tertelor persoane, daca nu au obtinut in prealabil consimtamantul scris al titularilor legali. In plus, utilizatorii sunt notificati ca acest parteneri sunt responsabili de respectarea obligatiilor privind protectia datelor cu caracter personal avand in vedere ca acestea — datele cu caracter personal — odata inregistrate de catre unul din partenerii asociati pot fi transferate catre ceilalti. Declaratie privind datele cu caracter personal In conformitate cu prevederile Legii nr.

February 3 at 9: In lumea paianjenului 3D Dublat Animatie. In situatia in care continutul site-ului face referire la Partenerii comerciali ai Societatii, in concret fie la drepturi de proprietate intelectuala ale acestora, fie la activitatile comerciale pe care acestia le desfasoara, respectiv campanii comerciale, produse si servicii, preturi etc. Inseamna orice grad de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care gran privesc billete fie prelucrate.

  A DOUA CADERE A CONSTANTINOPOLULUI FILM ONLINE SUBTITRAT

Grand Digiplex Baneasa Mall. Utilizatorul intelege ca dupa incetarea Contractului sa nu incerce sa efectueze o noua inregistrare de Cont pe Site, insa va putea folosi Site-ul numai in scop informativ, cu respectarea conditiilor de la punctul 3.

The story of Dick Cheney, an unassuming bureaucratic Washington insider, who quietly wielded immense power as Vice President to George W.

Incheierea contractului Inregistrarea si folosirea Site-ului constituie consimtamantul expres si neechivoc al Utilizatorului cu privire la incheierea Contractului care include prezentele Termene si Conditii si Politica de confidentialitate. Se recomanda consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal.

In cazul in care Contractul va inceta, prevederile sectiunilor 5, 8, 11 si 12 vor ramane aplicabile. Please turn your device to bileet. February 14 at 7: Very big screens for two projection halls – Epika and Ultra. Daca nu sunteti de acord cu prezentele Termeni si conditii sau cu o parte din prezentele Termeni si conditii, va rugam sa nu folositi Site-ul in niciun fel.

Grand Cinema & More Films | Grand Entertainment

Orice utilizare a continutului pentru alte scopuri, decat scopul personal, poate fi efectuata numai cu obtinerea in prealabil a consimtamantului scris al Societatii si prin indicarea sursei informatiei. Utilizatorii pot vizualiza, descarca si imprima pagini alte Folm numai pentru uzul personal, care face obiectul restrictiilor mentionate mai jos sau in orice alte clauze din prezentele Termeni si Conditii.

The online site is ok, but not great for mobile devices, and they give you a digillex popcorn for online bought tickets: Cinema Trivale Movie Theater.

Exista zone in Site care necesita inregistrare de ex. Persoana de contact din partea operatorului de date, respectiv responsabilul DPO Data Protection Officers din partea partenerului sau sunt:. Realizeaza o verificare a utilizatorului curent inainte ca WordPress sa fie incarcat. February 1 at 1: Cum sa-ti dresezi dragonul 3 -3D Dublat Animatie. February 8 at 5: Furnizori de servicii IT e. Posts about Grand Digiplex Baneasa Mall.

Orice stire, informatie, noutate transmisa Utilizatorilor abonati de catre Societate sub forma unei brosuri sau sub orice alta forma. Prin acceptarea prezentelor Termeni si Conditii, Utilizatorul intelege ca orice alte angajamente ulterioare sau concomitente in legatura cu prezentele Termeni si Conditii este inlocuita de prezentele Termene si Conditii.

  GREYS ANATOMY 9X13 SERIES ZONE

Utilizatorii ne pot contacta: Ingerul Razboinic 3D Actiune. Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal.

Date cu caracter personal Orice informatie in legatura cu Utilizatorul care permite identificarea sa in mod direct sau indirect, incluzand, dar fara a se limita la nume, prenume, sex, data nasterii, adresa email, adresa postala, numar de telefon mobil, daca este casatorit, daca are copii, etc. Google ofera mai multe informatii despre cookie-uri in pagina de politica a confidentialitatii si politica cookie-urilor.

Monday Tuesday Wednesday Thursday. Pierre de Coubertin nr. Prezentele Termeni si Conditii nu creeaza drepturi pentru terte persoane.

Elvis Cinema Arvada Colorado

He and his wife Utilizatorul intelege faptul ca Societatea nu are control si nici obligatia de a actiona cu privire la: Daca nici asta nu functioneaza, acordati un ragaz mai mare Utilizatorul este expres de acord cu primirea informatiilor de marketing din partea Societatii. Orice informatie in legatura cu Utilizatorul care permite identificarea sa in mod direct sau indirect, incluzand, dar fara a se limita la nume, fillm, sex, data nasterii, adresa email, adresa postala, numar de telefon mobil, daca este casatorit, daca are copii, etc.

Declaratie privind datele cu caracter personal In conformitate cu prevederile Legii nr. Si cu David fara facebook.

Orice clauze contractuale care inlatura sau limiteaza drepturile conferite de lege consumatorilor nu vor produce efecte cu privire la acestia. Prin folosirea anumitor instrumente specifice ale Site-ului, acolo unde este precizat, Utilizatorii isi cedeaza, catre Societate, drepturile de proprietate intelectuala incluzand, dar fara a se limita la textele publicate pe Site, fisierele incarcate ffilm Site.

Utilizatorii nu isi pot grane parte sau totalitatea drepturilor, in temeiul prezentelor Termeni si Conditii. England is at war with the French.

A frail Queen Anne Olivia Colman occupies the throne and her close friend